Beschrijving
Wil je graag je kookkunsten naar een hoger niveau tillen? Gebruik rookhout chunks met rode wijn smaak van Pitmaster om een echte barbecue meester te worden. Wanneer je rookhout gebruikt bij het barbecueën krijgen je gerechten nóg meer smaak. Rode wijn rookhout chunks worden gebruikt voor gerechten die langer moeten garen. Omdat de rooksmaak dan beter in het gerecht trekt. De rode wijn rookhout chunks van Pitmaster zijn gemaakt van het hout van oude vaten waar rode wijn in heeft gezeten. Let wel op: de chunks gebruik je om je gerechten meer smaak te geven. Je kan niet met alleen het rookhout barbecueën.
Hoe gebruik je chunks?
Het is belangrijk dat je de chunks op de goede manier gebruikt. Zo kun je optimaal genieten van de heerlijke geur en smaak die het rookhout afgeeft. Plaats een aantal chunks tussen de kolen afhankelijk van hoe sterk je de rooksmaak wil hebben. Mocht je meerdere uren gebruik willen maken van de rode wijn rookhout chunks, zorg dan dat je na ongeveer 1 à 1,5 uur een nieuwe hoeveelheid toevoegt.