Dutch Fire Pit Combi met woodblock en zwenkwielen 830mm

1.400,-1.677,-

Deze Dutch Fire Pit is een vuurschaal BBQ met daar aan vast een werkruimte, dus het is een combi.

Op de combi past een gietijzeren rooster, voor nog meer bakplezier. De vuurschalen kunnen het hele jaar door buiten staat en zijn af te dekken met een bijpassend deksel. Vuurschaal kan los van het onderstel ook op het terras als heater gebruikt worden. Doordat je de schaal kunt “schommelen” op het onderstel kun je deze, ongeacht de ondergrond, altijd waterpas stellen.

Persoonlijke aanpassingen en modificaties zijn in overleg mogelijk.

***Levertijden in overleg***

Artikelnummer: 404070 Categorie:
  • Snelle levering
  • 200+ artikelen
  • Beoordeling van 9+
  • Ons assortiment is met passie en oog voor kwaliteit voor u geselecteerd
  • Kunt u iets niet vinden, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen

Beschrijving

Deze Dutch Fire Pit is een in Cortenstaal uitgevoerde vuurschaal BBQ met een grillplaat van 10mm dik.
Door het gebruik van zijn materialen is het een sieraad in ieders tuin of dakterras. Het grote voordeel van deze combi is dat je naast heerlijke gerechten kunt bereiden ook werkruimte hebt om de ingrediënten op klaar te maken en je BBQ gereedschap even op weg te leggen.

Deze Dutch Fire Pit bestaat standaard uit een onderstel, vuurschaal, grillplaat en werkruimte. Doordat je de schaal kunt “schommelen” op het onderstel kun je deze, ongeacht de ondergrond, altijd waterpas stellen.
De mogelijkheid om deze uit te bereiden met een gietijzeren rooster of een deksel of natuurlijk een combi van deze maakt de Dutch Fire Pit een compleet geheel welke het hele jaar door in je tuin kan blijven staan.

Op het rooster kun je natuurlijk heerlijk grillen op open vuur, maar wat dacht je ervan om hier een mooie gietijzeren Dutch Oven op te zetten met een pan soep, warme chocolademelk of glühwein.

Leverdatum in overleg, deksel, gietijzeren rooster en eventuele extra opties worden netjes met u afgestemd zodat wij een product speciaal op uw wensen kunnen leveren.

Extra informatie

Gewicht 0,00 g
Merk

Dutch Fire Pit

Opties

Dutch Fire Pit zonder extra opties, Gietijzer rooster, Gietijzeren rooster + Zwart deksel, Zwart deksel